Ushqime

December 9th, 2017
Ushqime

Përgjigjja mund të jetë “të dyja” Varet Konsumi i tepërt i mishit të kuq është lidhur me sëmundje serioze dhe vdekje të...
December 8th, 2017
Ushqime

Përbërësit: 2 -3 domatetë mesme të kuqe 5 speca 1 thelbë hudhër 1 qepë e vogel 500 gr mishi bluar 1 oriz melmesa si vegetë, piper i...
December 8th, 2017
Ushqime

Receta për këtë kaçamak jashtëzakonisht të shijshëm na vjen nga trevat e Malit të Zi. Mos e lini pa e...
December 7th, 2017
Ushqime

Bota jonë moderne është e mbushur me sëmundje, rreziqe të shumta shëndetësore derisa kanceri është padyshim një nga sëmundjet që i...
Page 31 of 31...293031