Lifestyle

August 8th, 2019
Lifestyle

Ky femije (mashkull) eshte gjetur sot ne Tirane nga nje mikja ime….e hedhur ne deren e shtepise se saj femija ishte nxire dhe gati po nderronte...
August 5th, 2019
Lifestyle

Me qenë nuse, domethanë me qenë anëtare e rendit të dytë në shtëpi. Me qenë nuse, domethanë mos me pas të drejtë me dhanë mendim për...
Page 2 of 1331234...